Aquaforte DM vario pompen

Aquaforte Ecomax DM-Vario serie vijverpompen:

Voordelen DM Vario vijverpomp: Regelbaar, zeer energiezuinig en voordelig!
De Aquaforte Ecomax DM Vario vijverpompen zijn zeer energiezuinige pompen voorzien van de nieuwste electronica. Geruisarme werking. Geschikt voor zoet en zout water. Interessant geprijsde energiezuinige en regelbare vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Aquaforte DM vario vijverpompen zijn ook geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd!).

De AquaForte DM Vario vijverpompen zijn via de externe controler te regelen in 22 stappen en kunnen met de aan/uit toets worden in- of uitgeschakeld. De externe controller is regelbaar (dus ook in energieverbruik) vanaf 30% tot 100% vermogen aan te passen. De AquaForte DM Vario vijverpompen zijn zeer energie efficiënte regelbare vijverpompen met innovatieve elektronica! De DM Vario vijverpompen zijn zeer rustig, zijn uitgerust met een synchrone motor waarin geen koperen onderdelen zijn verwerkt. Door de slijtvaste keramische as zijn de Aquaforte DM Vario vijverpompen dus ook zeer duurzaam en bedrijfszeker. De Vario pompen hebben een automatische beveiliging tegen drooglopen.
Bij blokkade van de waaier zal de DM vario pomp in een “lock” positie komen waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de Aquaforte DM vario motor.

Aquaforte DM vario type 10000, 20000 en 30000 kunnen vuildeeltjes tot 6mm verpompen en komen met 2 jaar fabrieksgarantie.