Aquaforte vijverpompen


Aquaforte Ecomax O-Serie vijverpompen:
De Aquaforte Ecomax O vijverpompen zijn geschikt voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Tevens te gebruiken voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6 mm verpompen. 2 jaar garantie.

Aquaforte Ecomax O-Plus Serie vijverpompen:
De Aquaforte Ecomax O Plus vijverpompen zijn zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve electronica!
Geruisarme werking. Geen koperen onderdelen. Voorzien van slijtvaste keramische as. Schakelt automatisch uit wanneer er geen water in de rotor zit. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen. 2 jaar garantie.

Aquaforte Ecomax O-Plus Serie low voltage vijverpompen (12 volt):
De Aquaforte Ecomax O Plus 12 volt vijverpompen, de eerste betaalbare laag voltage pompen! Ideaal voor zwemvijvers of andere toepassingen waarin een laag voltage pomp gewenst is. Zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve electronica! Geruisarme werking. Geen koperen onderdelen. Voorzien van slijtvaste keramische as. Schakelt automatisch uit wanneer er geen water in de rotor zit. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc.
Geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel
worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen. 2 jaar garantie.

Aquaforte Ecomax DM-Serie vijverpompen:
De Aquaforte Ecomax DM vijverpompen zijn zeer energiezuinige pompen voorzien van innovatieve electronica! Geruisarme werking. Geschikt voor zoet en zout water. Geen koperen onderdelen. Voorzien van slijtvaste keramische as. Bij blokkade van de waaier zal de pomp in een “lock” positie keren waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de motor. Interessant geprijsde vuilwaterpompen voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Geschikt voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd).
Kan vuildeeltjes tot 6mm verpompen. 2 jaar garantie.

Aquaforte DM-Vario Serie vijverpompen:
De AquaForte DM Vario vijverpompen zijn via de externe controler te regelen in 22 stappen en kunnen met de aan/uit toets worden in- of uitgeschakeld. De externe controller is regelbaar (dus ook in energieverbruik) vanaf 30% tot 100% vermogen aan te passen. De AquaForte DM Vario vijverpompen zijn zeer energie efficiënte regelbare vijverpompen met innovatieve elektronica! De DM Vario vijverpompen zijn zeer rustig, zijn uitgerust met een synchrone motor waarin geen koperen onderdelen zijn verwerkt. Door de slijtvaste keramische as zijn de Aquaforte DM Vario vijverpompen dus ook zeer duurzaam en bedrijfszeker. De Vario pompen hebben een automatische beveiliging tegen drooglopen.
Bij blokkade van de waaier zal de DM vario pomp in een “lock” positie komen waardoor hij geen stroom verbruikt en wacht tot de blokkering weer is verholpen. Dit voorkomt het doorbranden van de Aquaforte DM vario motor.
Aquaforte DM vario type 10000, 20000 en 30000 kunnen vuildeeltjes tot 6mm verpompen en komen met 2 jaar fabrieksgarantie.

Aquaforte Ecomax M-Serie vijverpompen:
De Aquaforte Ecomax M vijverpompen zijn geschikt voor beeklopen, watervallen, fonteinen, filters, etc. Tevens te gebruiken voor droge opstelling (inlaat moet dan onder de waterspiegel worden geïnstalleerd). Kan vuildeeltjes tot 6 mm verpompen. 2 jaar garantie.