Velda Fish Feeder Pro

Velda Fish Feeder Pro
€ 259.00 199.95 *Prijzen zijn inclusief btw
ArtikelcodeVelda FishFeeder PRO
Velda Fish feeder Pro:
  • Verzorgt volledig de voeding van uw vissen
  • Ideaal voor het voederen tijdens de vakantieperioden
  • Zorgt voor een optimale groei

Klik op de foto voor meer info!
Niet op voorraad

Velda Fish Feeder Pro

Automatisch voederhulp
De Fish Feeder Pro is speciaal ontwikkeld om tot 20 keer per etmaal en in gewenste hoeveelheden de voeding van vissen te verzorgen; de hoeveelheid en frequentie zijn eenvoudig digitaal te programmeren. Zeker voor de liefhebbers van koi is een uitgekiende voedering van deze vissen van belang voor het verkrijgen van een optimale groei en  kleurpatroon. Omdat al het voer wordt gegeten, raakt het vijvermilieu niet overbelast en de vissen blijven gezond.

Een gezond visbestand met constante groei wordt verkregen door dagelijks meerdere keren met afgepaste hoeveelheden te voeren. Vooral tijdens vakantieperioden en bij minder gunstige weersomstandigheden worden de vissen nog wel eens 'vergeten'.
De Fish Feeder Pro wordt geleverd met vier wormschroeven waarvan er 3 speciaal zijn ontworpen voor korrel- en pelletvoer met een diameter van 3 tot 12 millimeter. De vierde wormschroef is voor vlokvoer. Het speciale ontwerp van de voedercontainer en het voermechanisme voorkomt dat er vocht bij het voer kan komen.

De Fish Feeder Pro kan op 4 manieren bevestigd worden: op een grondpen, aan de muur, aan een paal of hangend aan een touw.

GRATIS VERZENDING!